Så mycket tankar...

Jag drömmer så konstiga drömmar.. Jag blir alldeles kallsvettig när jag vaknar..Men jag tror att mina drömmar handlar om mina val som jag gör här i livet. Gör jag rätt eller fel?  Hur hade mitt liv sett ut om jag inte hade gjort si eller så. Hur kommer det se ut i framtiden? Blir de bättre eller sämre? Ska jag gå en annan väg, eller är det den här vägen jag vill gå?
 
 

Turkiet 2012

Ja då var man äntligen hemma! (jag menar det) Det var faktiskt riktigt skönt att få komma hem igen! Både värmen och utomlandssängarna tar kol på mig ;)  Borta bra, men hemma bäst!Är de inte så man brukar säga? ;) hehe Annars så har vi haft det väldigt bra, glada barn, förutom morgon och kväll. ;) Men de är sånt som hör till!
Vad har vi gjort då? Jo vi har ätit, badat och solat i massor! Så nu tror jag att vi klarar oss ett tag utan de! :D Var skönt att få hem Sally igen också, jag har lite separationsångest när se gäller henne! haha ja men hon är ju liksom med mig överallt! Så nog fattas hon när jag åker bort så där! Inte bra ;) Men nu är hon hemma, så nu är jag hel igen! :D ler
 
Här kommer lite bilder!
 
RSS 2.0