Sol bad och värme är nästa som väntar innom kort!

Alldeles strax så åker jag, gubben och barnen till Alanya! Ska bli riktigt skönt. :) Det enda jag önskar är glada barn ;) Vilket jag inte tror ska vara några problem, det kommer finnas mycket att göra för dem. :)

Måste även berätta att vi fick ett meddelande av M igår. Emelie  har klippt sig själv!! Så de ska bli "intressant" att se. Bilder lär väl komma imassor nu på semestern.xD Jag tror vi tar med lite saxar för säkerhetens skull (man kanske kan göra något åt de) :) Det lär visa sig hehe

Nej nu har jag inte tid med det här.. Vi ses om en vecka. Då ska ni få se på bilder!! ;)

ciao!

Dags att börja plugga!

Idag är det Dagen med stort D!!

Jag börjar nämligen skolan. Jag ska plugga upp betygen, så det blir Svenska, Engelska, Historia och Naturkunskap :) Svenska och Engelska kommer vara riktigt trökigt, men resten ska bli riktigt kul.. Är lite besviken för att jag inte fick plugga Spanska eller Italienska. Men men de får bli någon annan gång :)

?!

Om detta är sant så är det nog fan ödet!!!

Nu har jag gjort något riktigt galet!!

Håll i hatten för nu kommer det! Jag har nämligen gjort något riktigt GALET!!!
Trodde aldrig att jag skulle kunna göra de, men nu är e gjort!







SOM SAGT EN ANING GALET!! Men nu är det gjort. Hoppas ni inte lämnar mig nu när jag har avslöjat min hemlighet!!

Vad tycker ni? LÅNGT ELLER KORT?! Jag vill ha ärliga svar!!

Sally





Min ögonsten! 

ÄNTLIGEN!!

Idag fick jag äntligen hämta ut mina glasögon! Det ska bli riktigt skönt med ett par solbrillor i min styrka + ett par vanliga. Snacka om skillnad! Mina gamla är inte alls sköna, speciellt inte efter att Sally tugga på dem hehe 

.

Men vilken skillnad de är att köpa glasögon på internet. Jag fick 2 st för lite över 2000 kr. På synsam hade jag inte ens fått ett par för de priset. :S Nu är ju 2000 kr dyrt, men de var solglasögonen som drog iväg. De andra paret kostade inte mer än 588 kr vilket jag tycker var ett helt okey pris!! :D

Bilder från Thailandsresan!

Thailand 2012 med min darling!


hotellrummet i krabi




Ute på djungelvandring


Hyrde moppe i krabi




Finn ett fel!?!


Man gick gärna inte utan skor där, därför jag hade klackskor på mig ;)


Min älskling


Kvällsmys <3


cooling ;)


Jag passa på att dricka mina rosapantrar


Lite biljardspelning i phuket


Jag tävla mot någon thailändare


Vann 2 av 3 ;)


Crille prutade ner 6 rosor till mig. haha


The girls


Crille en aning full :D


som sagt...


Här skulle vi ut på en dagsripp ut till phi phi öarna :)


Meee


Ute på öarna, väldigt fint faktiskt




Me and my love!


Happy!!


Tittut!!






Älskar dig!




Här stanna vi och käka. De bjöd på massa konstigheter. Testade att äta små bläckfiskar. Inge vidare!


Jävligt varmt.. Brände sönder oss totalt den här dagen!






Lite snorkling! :P


Darlingen lite morgontrött ;P


Vi gjorde även en tripp till phuket zoo.


Fick klappa en riktig krockodil.


Älsklingen todes han med :P hehe


Här leker de med döden





Mata en elefant


Fick äntligen mysa med en tiger :)


Sen fick man en puss av en apa också


Crille föredrar att krama gorillan istället hehe


<3


Här är vi på väg till hua hin. Resan tog väl runt 10 timmar. Så trött var man ;)


crille


Medans jag gjorde en hårförlängning så passa crille på att roa sig.


och så var det dags igen ;)


som sagt... ;)


Rekomenderar INTE att testa de där om man är kittlig under fötterna.. 15 min var en ren plåga!


Värst mellan tåna!!


Vi åkte till ett ställe som kallades för monkey mountain. Som ni kanske förstår så gick de massa lösa apor på gatorna där.








Ett buddhisttempel :) Fanns typ flera 100.000 sånna tror jag! Det var i varjefall tempel överallt. Väldigt fina!


Crille tar kort när jag sminkar mmig tror ja haha


Sen den sista. Ligger på stranden i Hua Hin. Inte så mycket sol dock, men de
var varmt iaf!

Irriterande blogg

Just nu så håller jag på och fixar och donar i bloggen. Ni ser att det fattas något där på sidan, men jag fattar inte varför "siden" inte hamnar där den ska! Sjukt irriterande! Har återställt allt, men ändå ligger den längst ner.. Vet inte vad jag kan göra mer? Antar att det måste vara själva blogg.se som laggar. Skit irriterande..

Tack pappa!

Igår så ringde min kära far helt oförberett och berätta att han hade en present till mig, EN NY DATOR! Kan inte beskriva med ord hur glad jag blev, de var verkligen behövligt! Min gamla ligger nämligen under soffan och spelar död, så man har inte kunnat använda den på ett tag... Men nu rann de problemet från mina axlar. Han planera in de ganska bra i och med att jag börjar skolan den 20 Augusti! Så en ny dator var verkligen behövligt :D Tack så jätte mycket pappa!!

När vi ändå är inne på de här med nya saker så kan jag passa på att berätta, Crille var och löste ut en ny cykel till Elias idag (hans förra blev stulen). Vi får hoppas bara att han får behålla cykeln denna gång, den förra vart inte mer än 3 månader gammal! Vilket gör mig sjukt irriterad, att folk ska vara så klåfingriga att de inte ens kan låta barnens grejer vara. Men de finns och kommer alltid finnas folk till allt. Men det är ändå väldigt tråkigt i och med att det tar tid innan man får pengar tillbaka (om man får tillbaka pengar) plus att man måste krångla och jävlas med en massa försäkringsbolag m.m. Nej den "röda soptunnan" för alla äckliga tjuvar!!! Så jäkla onödigt!

Gokväll :)

En vanlig dag, men ändå full av liv! Kidsen ligger nu i sängen. Man börjar uppskatta dem här kvällstimmarna mer än vad man gjorde förr ;) Skönt att bara koppla av en stund när trollen sover :)

Men till min förvåning så har det vart ovanligt lugnt idag. Tor fick sova över och de har inte vart några konstigheter där inte. Bara massa skoj! :)

Känns som att jag ska lägga mig berevid min gubbe nu, lite kvällsmys framför tv får de bli innan han somnar ;)

Go natt gott folk!

Nya tag?

Det känns som att det är dags att försöka ta tag i sig själv. Jag har vart upp och ner som en riktig berg och dalbana. Inget jobb och inga pengar. Det är mycket som känns jobbigt. Jag söker för fullt både de ena och det andra, alla slags jobb utom måleri. Jag tycker att det borde finnas något annat för mig, eller är jag dömd som målare?! Man kan iaf hoppas och tro att det inte är så..
Känns lite tråkigt att skriva ut dåliga nyheter så här på ett "första" inlägg på evigheter. Men det är så här det ser ut just nu. Varför sitta här och skriva något annat? Men man kan alltid hoppas att vi får lite nya krafter efter Turkiet resan som är om tre veckor. Det ska bli riktigt mysigt och denna gång ska vi ha med oss ungarna vilket kommer bli en ny erfarenhet för mig, så de ska bli spännande :)